TARINA

MIAM Soul journey

Miia Mattila on MIAM lifestyle -brändin luoja ja suunnittelija. Luonnonmukaisuus luo pohjan sekä MIAM vaatteille että hyvinvoinnille. Miian oma kasvutarina on innoittanut MIAM Soul Journey polun, joka perustuu Young Livingin puhtaisiin luonnontuotteisiin. 

MIAM CLOTHING & YOUNG LIVING

MIAM on suomalainen  slow fashion lifestyle -brändi naisille. MIAM syntyi valosta, jossa Kalifornian positiivinen energia yhdistyy skandinaaviseen minimalismiin ja syvällisyyteen. Brändi luottaa laadukkaisiin luonnonmateriaaleihin ja ajattomaan muotoiluun loungewear tyylisissä vaatteissaan. Lisäksi MIAM kannustaa oman polkunsa kulkemiseen ja sisäisen voiman etsimiseen MIAM Soul Journey -polun avulla.

MIAM on perustajansa, Miia Mattilan, matka ja kasvutarina pois pinnallisesta elämästä kohti pehmeitä arvoja, kestävämpiä valintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Miia halusi jättää taakseen amerikkalaisen kertakäyttökulttuurin ja valitsi täyttää elämänsä merkityksellisillä asioilla ja sisäisellä onnella.

Niin syntyi MIAM lifestyle, joka perustuu rentoon loungewear tyyliin ja hyvinvointiin. MIAM onkin valinnut Young Livingin laadukkaat ja luonnonmukaiset hyvinvointituotteet jatkumona MIAMin luonnonmateriaaleista valmistetuille vaatteille. Young Livingin puhtaat eteeriset öljyt luovat perustan MIAM Soul Journey -polulle.

Tervetuloa mukaan! Ihanaa, että tarinastasi tulee osa meidän tarinaa. Kasvetaan yhdessä!