MATERIAALIT

Meillä vaatteen suunnittelu lähtee aina kankaasta. Materiaaleina käytämme luonnonmateriaaleja, pääasiassa silkkiä, villaa ja pellavaa. 

VILLAKREPPI

Tämä ylellinen materiaali valmistetaan italialaisessa perheyrityksessä. Kankaassa käytetään australialaista, mulesing-vapaata merinovillaa. Tämä paksuhko, mutta hengittävä materiaali laskeutuu kauniisti, eikä rypisty käytössä. Siinä on myös luontainen jousto. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on matkustavan naisen luottomateriaali. Sen takia käytämme sitä Signature Malliston jakkuihin, mekkoihin ja housuihin. 

MERINOVILLA

Merinovilla on yksi ihanimmista luonnontuotteista ja käytämme sitä ympäri vuoden. Se hengittää ja tuntuu mukavalta päällä kesät, talvet. Sen kuitu on ohutta ja pitkää, jonka vuoksi se ei kutise iholla. Merinovillamme alkuperä on Australia ja sillä on Responsible Wool Standard -sertifikaatti (RWS), joka varmistaa, että villa tulee vastuullisilta viljelijöitä, jotka huomioivat lampaiden, työntekijöiden ja maaperän hyvinvoinnin. Meille on myös tärkeää, etteivät lampaat joudu kärsimään kivuliaasta mulesing toimenpiteestä, joten kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata.

SILKKI

Käytämme eri paksuisia silkkejä ja muutamia silkkisekoituksia, joissa elastaani antaa pienen jouston kankaalle. Silkkimme tulee Italialaiselta tehtaalta, mutta sen alkuperä on Kiinassa.