Kierrätä MIAM tuotteille uusi elämä

Meille vastuullisuus tarkoittaa oman tuotantoketjun läpinäkyvyyttä ja pitkäikäisiä ajattomia vaatteita.
Koska kannamme 100% vastuun tuotteistamme, haluamme olla auttamassa myös siinä vaiheessa, kun  vähemmälle käytölle jääneille MIAM-tuotteille on aika etsiä uudet käyttäjät. 
Voit nyt lähettää käytetyt MIAM-tuotteet meille takaisin ja me hoidamme kaiken puolestasi. Saat  korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.  
Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta tuotteesta 50% tai 70% sen arvioidusta myyntihinnasta.  Sinun ei tarvitse huolehtia vaatteiden myymisestä itse, eikä sinun tarvitse myöskään odotella tuotteiden  myyntiä, vaan saat lahjakortin käyttöösi lähes heti. Helppoa ja nopeaa.
 
Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain  vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt MIAM tuotteet.  
 

MIKSI?  

Kaikki MIAM-tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti luonnon materiaaleista, villasta, pellavasta ja silkistä. Korkealaatuiset kankaat kestävät käyttöä ja ovat miellyttäviä päällä. Kun tuotteet jäävät sinulle käyttämättömiksi, tulee ennen pitkää tarve löytää niille seuraava käyttäjä.  Haluamme tarjota mahdollisimman helpon, turvallisen ja nopean kierrätysmahdollisuuden, joka on sinulle  myös taloudellisesti kannattava. Mitä pidemmäksi saamme yksittäisen tuotteen käyttöajan kasvatettua, sitä  pienempi on sen kokonaisvaikutus ympäristölle. = Pidentämällä yksittäisen tuotteen käyttöaikaa,  vähennämme sen kokonaiskuormitusta ympäristölle. Kierrättämällä voimme pienentää MIAM-tuotteista  syntyvää hiilijalanjälkeä.  

MITÄ?  

KYLLÄ KIITOS:  

Kaikki MIAM vaatteet ja asusteet. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia.  
EI KIITOS:  
Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet ja asusteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet,  kopiotuotteet tai jo loppuun käytetyt tuotteet. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II laatu, joiden tuotemerkki on leikattu kahtia. 

MITEN? 

1. Täytä ja lähetä MIAM x Ninyes lomake. 
2. Lähetä myytävät tuotteet Ninyesille tai tuo palautuspisteisiin. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa. 
Matkahuollon palautuskoodi: 9545051 
Postin asiakaspalautustunnus: 671577 
Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki.
3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet  hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi. 
Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50% tai 70% sen oletetusta myyntihinnasta  lahjakortin muodossa verkkokauppaamme. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä.  Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä. 
4. Parhaat käytetyt MIAM tuotteet löytyvät täältä: ninyes.fi/collections/miam 
Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear  
Kiitos, kun kierrätät!  
PS: seuraa meitä ja Ninyesiä somessa ja katso ajankohtaiset kierrätyskampanjat. 

KIERRÄTYS 

Kun MIAM-tuotteet jäävät vähälle käytölle, muistathan kierrättää ne seuraavalle  käyttäjälle. Olemme halunneet tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi, nopeaksi ja  kannattavaksi. MIAM X Ninyes second hand palvelun kautta voit lähettää meille tuotteesi, joille ei ole enää käyttöä. Hyvitämme 50% tai 70% näiden tuotteiden second hand arvosta. Sinun ei tarvitse  itse ottaa kuvia, listata tuotteita netissä tai odottaa, että tuotteet saadaan myydyksi. Hoidamme kaiken  puolestasi.
Vaihtoehtoisesti voit tuoda pakettisi:
  • Ninyes Lauttasaari Veneentekijäntie 18 B, Helsinki / ti-to klo 12-16
  • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 kerros Hermannin rantatie 5, Helsinki
  • Kauppakeskus Iso Omena / P-taso P 1 B, aula ekopiste / Piispansilta 11, Espoo
  • Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä