Design from Finland

10.9.2020
MIAMille Design from Finland -jäsenyys
Design from Finland ry myönsi MIAM Clothingille (MINXS OY) jäsenyyden. Jäsenyys ja merkin käyttöoikeus myönnetään suomalaiselle yritykselle, jolle muotoilu on olennainen osa liiketoimintaa, käyttäjälähtöistä ja ammattimaisesti hoidettu. Lisäksi jäsenyys edellyttää toiminnan vastuullisuutta. Liiketoiminnan on edistettävä kestäviä elintapoja kertakäyttökulutuksen sijaan. Jäsenhakemuksissa huomioidaan myös toiminnan avoimuus esimerkiksi materiaalien ja valmistuksen alkuperään liittyen.
"Olemme hyvin ilahtuneita tästä tunnustuksesta työllemme", Miia Mattila, MIAMin perustaja ja Chief Designer kertoo. "Design, vastuullinen liiketoiminta ja kestävien vaihtoehtojen tarjoaminen ovat liiketoimintamme ydintä."
MIAMin vaatteet valmistetaan pääsääntöisesti luonnon materiaaleista, villasta, pellavasta ja silkistä. Korkealaatuiset kankaat kestävät käyttöä ja ovat miellyttäviä päällä. Design yhdistää pohjoismaisen pelkistetyn tyylin kalifornialaiseen positiivisuuteen ja keveyteen. Vaatteet suunnitellaan pitkäaikaisiksi luottovaatteiksi, jotka on myös helppo kierrättää.