Matkalla unelmiin

Nykyään elän elämääni quantum -periaatteella, eli sillä että kaikki on energiaa ja kaikki liittyy kaikkeen. Pystyn itse vaikuttamaan omiin ajatuksiini, jotka ovat myös energiaa ja sillä tavalla ohjaamaan elämääni haluamallani tavalla. Tärkeintä omassa toiminnassani tällä hetkellä on viikottainen tavoitteiden visiointi ja ”fiilistely”. Omalla päätökselläni onnistumisesta sekä siihen liittyvällä vahvalla motivaatiolla (tunnen sen sydämessäni!) tuon unelmat luokseni. Se vaatii keskittymistä, sekä vahvan oman vision. 

Kaiken A ja O on lisäksi oman voiman löytyminen ensin. Se onkin se suurin työ ja ilman sitä on hyvin vaikea keskittyä visiointiin tai edes unelmointiin. Itselläni siihen meni muutamia vuosia sen jälkeen kun päätin ”löytää" itseni. Itsetutkiskelu, rehellinen analysointi ja henkinen yhteys auttoivat omalla tielläni. Siinä työkaluinani olivat jooga, meditointi ja energiahoidot.

Jokaisella on oma polkunsa ja oma tapansa tehdä tuo työ. Vaihtoehtoja alkaa tulla vastaan, kun haluat vastata kysymykseen "kuka minä olen?" Jos tunnet olevasi hukassa, olet itse asiassa jo aloittanut tuon matkan itseesi. Sukella siihen sisään ja ole valpas huomioimaan elämääsi tupsahtelevista mahdollisuuksista. Kuuntele omia ajatuksiasi, huomaat niiden pyörivän samojen teemojen parissa päivästä toiseen.

Pikkuhiljaa voit aloittaa niiden korjaamisen. Esim: ”Ahaa, taas valitan tuosta, tai taas tunnen olevani jotain (negatiivista)” Ala puhua lempeästi itsellesi (kuulostaa aluksi hullulta!) ja ajattele asioita, joita haluat tapahtuvan. Ajatuksesi ovat energiaa ja ne vaikuttavat myös kehoosi, joka pyrkii balanssiin aivojesi kanssa. Lisää tästä todella mielenkiintoisesta aiheesta saat esim. seuraamalla Dr. Joe Dispenzaa.

Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa, eikä se matka lopu koskaan. Mutta se on polku, jonka suuntaa voit itse ohjata. Sinä päätät mitä tästä elämästä haluat, mikä tekee sinut onnelliseksi ja mikä on merkityksellistä sinulle. Muista, että kaikki on korjattavissa, pystyt luomaan jopa menneisyyttäsi uudelleen, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin! 

Ihanaa unelmien matkaa, ystäväiseni!

Rakkaudella,

Miia


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published