Miten brändi syntyi? “MIAM brändin tarina on oma kasvutarinani naisena ja ihmisenä.”

Viimeiset kaksi viikkoa jaoin ajatuksia työstäni muotisuunnittelijana sekä yrittäjänä. Nämä postaukset pääsee lukemaan täältä ja täältä. Tällä viikolla haluan raottaa ovea brändini, MIAMin tarinaan. Mistä brändinimi syntyi? Mitkä ovat brändin tärkeimpiä arvoja? Miltä tulevaisuus näyttää?

 

Miia Mattila, MIAM

 

Miten brändinimi MIAM syntyi? 

MIAM on lyhenne nimestäni, Miia Mattila. Keksimäni logo vinolla viivalla sinetöi nimen. Miam on myös ranskaksi ”nami”, mutta se on vain bonusta! EU:ssa meillä on rekisteröidyt tavaramerkit M/AM® ja MIAM Clothing Company®

MIAM logo

Mitkä ovat brändin tärkeimmät arvot ja miksi ?

Brändin tarina on oma kasvutarinani naisena ja ihmisenä. Se kuvastaa matkaani pinnallisesta ”jenkki” -maailmasta syvälliseen matkaan ja minuuden löytämiseen. Suurin arvomme onkin aitous. Kannustan jokaista naista/ihmistä aloittamaan tuon matkan itseensä ja löytämään sen aidon oman itsensä ja rakastamaan häntä. Koen, että vasta kun löysin itseni, löysin myös sisältäni voiman, joka on kaiken onnellisuuden lähde.

Yhteisöllisyys?

On todella tärkeä osa MIAMia brändinä. Asiakkaistani on syntymässä upea yhteisö, jota yhdistää positiivisuus sekä avuliaisuus. Uskon, että yhdessä olemme enemmän!

Miia Mattila, MIAM

Tavoitteet tulevaisuudelle.

MIAM brändi kasvaa ja kehittyy mukanani. Se laajenee lifestyle brändiksi, joka kannustaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin ja onnelliseen elämään. Sky’s the limit!

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post