Ihanat pellavaiset yläosat MIAMilta - minkä sinä valitset?

MIAM kesämallisto on täynnä mitä valloittavampia pellavaisia tuotteita. Etsitkö luottobleiseriä kesäjuhliin, rentoa paitapuseroa rannalle tai tyylikästä röyhelöpuseroa terassille?

Esittelemme kolme tämänhetkistä suosikkiamme: Bella Pellavableiseri, Paitapusero 6 sekä Röyhelöpusero. Kaikki 100% pellavaa. Minkä sinä valitsisit?

Jos kaipaat vinkkejä pellavan hoitamiseen, kipaise aikaisempaan blogipostaukseemme lukemaan vinkit. Blogiin pääset tästä linkistä.

1. Kaunis Bella Pellavableiseri

Kauniisti leikattu ja tyylitelty safarityylinen pellavajakku on täydellinen kesän rientoihin! Stailaa tämä kevyt, mutta ryhdikäs jakku juhlavasti Bella Housujen kanssa. Arjessa tyylikkään kokonaisuuden luot farkkujen tai shortsien kanssa. Bella Pellavableiseri sidotaan kauniilla pellavavyöllä omalle vartalolle sopivaksi.

2 & 3 Klassinen Paitapusero 6 sekä valloittava Röyhelöpusero

Onko valintasi Pellava Röyhelöpusero vai Pellava Paitapusero 6?

Pellava Paitapusero 6  on väljä ja tyylikäs klassikko, joka istuu niin rannalle kuin viileneviin kesäiltoihin terassilla.

Pellava Röyhelöpusero on trendikäs ja näyttävä. Röyhelöpuseron voit pukea niin arkeen kuin juhlaan.

Molemmat yläosat helppo yhdistää arkisesti farkkujen tai legginseiden kanssa. Juhlavammin Bella Pellavahousut ovat täydellinen valinta!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post