Äitienpäivän lahjaideat: Hemmottele äitiä suomalaisella designilla

 

Viikon päästä juhlimme äitejä. Äitienpäivää vietetään erilaisin perintein: aamupala sänkyyn, itsetehdyt kortit, äitienpäivä brunssi tai ihana lahja. Äidille kannattaa antaa lahjaksi laatua, joka ilahduttaa aidosti ja tulee varmasti käyttöön. Tässä muutamia lahjaideoita (itsellesi tai muille) MIAM Clothingin valikoimasta. Suomalainen design on lahja jokaisen mieleen. Jos tilaat nyt, ehdimme toimittaa tilauksesi ennen äitienpäivää!

Laadukas ja klassinen MIAM Röyhelöpuseromekko

Tämä mekko on täydellinen kesäpäiviin ja niihin tilaisuuksiin, jossa haluaa päälleen jotain erityistä. Trendikäs röyhelöpuseromekko on valmistettu laadukkaasta pellavasta. Täydellinen lahjaksi äidille... vai olisiko tässä kenties asusi äitienpäiväbrunssille?


Saatavilla valkoisena (linkki), mustana (linkki), beigenä (linkki) ja vaaleanpunaisena (linkki), Hinta: 189€ 

Ylelliset oloasut kesäiltoihin ja kotona rentoutumiseen

Ylellisen pehmeää ja mukavaa 100% merinovillaa. Nämä oloasut on ihana vetää päälle saunan jälkeen tai parvekkeella istuskellessa. Valikoimastamme löydät monia eri väri- ja mallivaihtoehtoja, joista voit yhdistellä sopivan setin äidin tyylille ja vartalolle.

Linkki Loungewear-mallistoon

Varmasti mieluinen lahja: Lahjakortti MIAM Clothingille

Anna äidille lahjaksi suomalaista designia, josta hän tykkää varmasti, koska saa valita itse. Voit ostaa MIAM Clothingille 100€:n lahjakortin ja äiti voi valita valikoimastamme mieluisan lahjan verkkokaupastamme tai kivijalkaliikkeestämme Helsingin Sepänkadulla.
Osta lahjakortti tästä linkistä.

Ihanaa äitienpäivää MIAM Clothingilta!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post