Valloittavat pellavaiset uutuudet MIAMilta

MIAM kesämallistoon on saapunut mitä valloittavampia pellavaisia uutuuksia. Näyttävä Binsky Pellavahaalari pelastaa asukriisit, tyylikäs Pellava Röyhelöpusero toimii joka tilanteessa ja liehuvat Pellavashortsit ovat mukavin valinta kesän rientoihin.
Kaikki nämä uutuudet ovat saatavilla niin mustana kuin vaalean sävyissä. Minkä tuotteen sinä valitsisit ja mustana vai vaaleana?

Näyttävä Binsky-haalari

Upea Gabynskiartin MIAMille suunnittelema design pellavahaalari on kesän säväyttävin valinta. 100% luonnonmateriaalista valmistettu haalari hengittää ja on mukava päällä. Näyttävät pussihihat ja sensuellit leikkaukset tekevät tästä haalarista taideteoksen.

Valloitava röyhelöpusero

Pellava Röyhelöpusero on trendikäs ja näyttävä kesän luottovaate. Röyhelöpuseron voit pukea helposti niin arkeen kuin juhlaan.

Yhdistä arkisesti farkkujen tai legginseiden kanssa. Juhlavammin Bella Pellavahousut ovat täydellinen valinta röyhelöpuseron kanssa. Otatko mustan vai valkoisen?

Liehuvat pellavashortsit

Nämä shortsit ovat kuin hame! Liehuvat polvipituiset pellavashortsit joissa on ihanan kevyt olla jokaisessa kesän riennossa.

Yhdistä pellavashortsit tyylikkäästi Bella pellavajakun kanssa, Elli pellavapuseron parina tai Adina topin kanssa


Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Tutustu
Example blog post
Example blog post
Example blog post