Pukeutuminen valmistujaisiin: Valmistuvalle, valmistuvan äidille ja juhlavieraalle tyylikkäät asut MIAMilta

 

Onnea uusille ylioppilaille! Valmistujais- ja ylioppilasjuhlat ovat varma kesän merkki! MIAMilta löydät trendikkäitä, mutta ajattomia valintoja valmistuvalle, juhlavieraalle ja valmistuvan äidille. Tämän kesän juhlapukeutumisessa suositaan keveyttä, klassisia linjoja sekä ekologisia luonnonmaterilaaeja, kuten pellavaa.


Pellavamekko on upea valinta, joka juhlavalla stailauksella on täydellinen valinta myös valmistuvan asuksi. Hengittävä pellava on mukava päällä koko juhlapäivän eikä jää kaapin perälle juhlapäivän jälkeen monikäyttöisyytensä ansiosta. Ekologisuus onkin valmistuvien joukossa tärkeä kriteeri juhlamekkoa valitessa. Myös juhlavieraalle oiva valinta!


Tämän kesän juhlapukeutumisessa näemme upeita leveitä lahkeita ja särmikkäitä haalareita. 1. kuvassa näyttävät valkoiset, pellavahousut on stailattu kauniin silkkipuseron kanssa. Näiden kahden materiaalin yhdistelmä on tyylikäs, kesäinen sekä yllättävä harmoniassaan. 2. kuvassa mustat housut valkoisen t-paidan kanssa somistettiin solmimalla rusetti vyötärölle, jolloin asu saa lisäripauksen juhlavuutta. 3. kuvan pellavahaalari on täydellinen statement-asu, jossa on mukava juhlia.

Kuvassa: MIAM Röyhelöpuseromekko valkoinen (linkki), MIAM Röyhelöpuseromekko pinkki (linkki), MIAM Röyhelöpuseromekko beige (linkki)

Naiselliset röyhelöt luovat upean, juhlallisen kokonaisuuden. Röyhelöpuseromekko on täydellinen valinta valmistuvan äidille tai juhlavieraalle. Mekko sopii täydellisesti nuorten keskuudessa muodissa olevaan vintage-trendiin ja on upean romanttinen valmistuvan päällä.

VERKKOKAUPPAAN

 


Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Tutustu
Example blog post
Example blog post
Example blog post